imageportofolio

Tuškabine po meri

Nudimo Vam uslugu izrade tuš kabina po meri. Svaka naša tuš kabina je unikat. Napravljena u potpunosti od stakla sa dodatcima aluminijumskih profila. Imate mogućnost da sami odaberete ručkice i šarke za vašu novu kabinu i dizajnirate je po vašem ukusu.

DETALJNIJE
imageportofolio

Staklene ograde

Staklene ograde po meri sa više vrsta držača koje možete sami odabrati. Da li su u pitanju staklene ograde za terase ili za stepenište, našem timu to nepredstavlja nikakav problem.

DETALJNIJE
imageportofolio

Pregradni zidovi

Pregradni zidovi od stakla su nešto što je veoma česta pojava u današnjem modernom svetu. Naš stručni tim je specijalizovan i za takve vrste poduhvata. Bez imalo muke uzeimamo mere, konstruišemo i montiramo pregradne zidove u sve vrste prostorija.

DETALJNIJE

Kako mi radimo

Prva faza je kao i uvek planiranje. Sa nama je moguć svaki dogovor. Zajedno planiramo koji će se profili koristiti kao i ručkice ili šarke, u zavisnosti od projekta.

Sledeći korak je uzimanje mera, zatim pravljenje plana i detaljan nacrt projekta. U svemu tome se konsujtujemo medjusobno kako bi napravili što bolji plan.

Nakon završenog plana staklo se seče na tačne mere a zatim ide na obradu i po potrebi kaljenje. Direktno iz fabrike već pripremljeno staklo transportujemo na vašu adresu.

Ugradnja je poslednji i najbitniji korak koji naš tim izvodi veoma pažljivo vodeći računa o svim detaljima. Ono što nas krasi je da za sobom uvek ostavljamo čistu prostoriju.

Tražite najboljeg partnera za vaš sledeći projekat?

Nudimo sve vrste staklarskih radova po meri. Neke od tih usluga su moderne tuš kabine, staklene ograde za terase, stepeništa, pregradni zidovi od stakla, staklena gazišta, i još mnogo toga.

KONTAKT

Beograd, Srbija TEL: +381 63 8788 551 EMAIL: info@solglass.rs WEB: www.solglass.rs

FOTOGRAFIJE

PLEASE FILL YOUR EMAIL BELOW
Thank you for fill your email